Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek tüm keyfinin kaçacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, sevinç dolu haberler alacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, mutluluğa ve neşeye delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiye aşık olmak çok daha büyük işlere gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments