Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi ağlarken görmek mevki edineceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek özel hayatında mutlu olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek yüklü bir miktar borç verileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle barışmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanan yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments