Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiye aşık olmak

Rüyada bir kişiye aşık olmak

Rüyada bir kişiye aşık olmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mallarının eksileceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ün sahibi olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiye aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yanlış yönlendirebilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle konuşmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gördüğü kişiye aşık olmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, ileri gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğumuz kişiyi görmek huzura ve rahata kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek mevki edineceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada görülen kişiye aşık olmak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments