Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, duaların kabul göreceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle konuşmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, ticaret sektörüne atılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak rahmete vesile olacak gelişmelere, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun erkekle konuşmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun insanla konuşmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık kişiyi görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments