Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamın annesini görmek

Rüyada sevdiğin adamın annesini görmek

Rüyada sevdiğin adamın annesini görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, işlerin büyüyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamın annesini gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi sizin girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğin adamın annesini görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, afiyette ve keyifte olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiğiniz adamı görmek neredeyse kahrolacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments