Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak uzatmak

Rüyada ayak uzatmak

Rüyada ayak uzatmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, günden güne sorunlarının artacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayak uzatmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Rüyada ayakları uzatmak başarıyla geleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada ayak uzatmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarini uzatmak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını uzatmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Rüyada babasının uzvunu görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin uzvunu görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada sakal uzattığını görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments