Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işarettir.

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zorluklarının kalmayacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından sevilmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, tatsız haberlerin alınacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından sevildiğini görmek kendini toparlayamayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına rivayet eder.

Rüyada herkes tarafından sevilmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından sevilmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından çok sevilmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından sevildiğini görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments