Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından sevilmek

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada kadın tarafından sevilmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sohbetinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından sevilmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada biri tarafından sevildiğini görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşi tarafından sevilmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, özlemlerini bitireceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından sevildiğini görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından sevilmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, galibiyetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından sevilmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments