Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından çok sevilmek

Rüyada biri tarafından çok sevilmek

Rüyada biri tarafından çok sevilmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından çok sevilmek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Rüyada bir erkek tarafından sevilmek şifa bulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada birisi tarafından sevildiğini görmek düzeninin bozulacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından sevilmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Rüyada ölü tarafından sevilmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet eder.

Rüyada köpek tarafından sevilmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, içinin hafifleyeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada herkes tarafından sevilmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından sevildiğini görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments