Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından sevildiğini görmek

Rüyada biri tarafından sevildiğini görmek

Rüyada biri tarafından sevildiğini görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, gelirinden yana memnun olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada biri tarafından sevildiğini gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Rüyada erkek tarafından sevilmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından sevilmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, büyük bir sorun oluşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Rüyada başkası tarafından sevilmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından sevildiğini görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada biri tarafından çok sevilmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından sevilmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments