Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tarafından sevilmek

Rüyada erkek tarafından sevilmek

Rüyada erkek tarafından sevilmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, işlerinin azalacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek tarafından sevilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada bir erkek tarafından sevildiğini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada erkek tarafından sevilmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada bir erkek tarafından sevilmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada birisi tarafından sevilmek oğlu evli ise boşanacağına, hanesine huzurun dolacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına rivayet eder.

Rüyada eşi tarafından sevilmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından sevildiğini görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, haksızlıklara uğranılacağına inanılır.

Rüyada kadın tarafından sevilmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments