Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından sevildiğini görmek

Rüyada birisi tarafından sevildiğini görmek

Rüyada birisi tarafından sevildiğini görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından sevildiğini gördüyseniz:

  • Aşkta ilham gücünüz yüksek olacak.

Rüyada ölü tarafından sevilmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından sevilmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından sevildiğini görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıhhat ve moral bulacağına işarettir.

Rüyada eşi tarafından sevilmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından sevilmek kariyer edineceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından sevildiğini görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından sevildiğini görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, büyük problemler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments