Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada kızının hamile olduğunu görmek umutlarının da tükeneceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kızın hamile görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada annenin kızını hamile görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın kendini hamile görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek bol bol moral depolanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, isteklerini yerine getireceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalettir.

Rüyada evli kızını hamile görmek kişinin malını kaybedebileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments