Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza hamile görmek

Rüyada kıza hamile görmek

Rüyada kıza hamile görmek herkesin takdirini toplayacağına, çalışmalarının artacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kişinin kazancının artacağına işarettir.

Rüyada kıza hamile gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Rüyada küçük kızını hamile görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kızını hamile görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların biteceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın hamile olmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, evi yoksa ev alacağına işaret eder.

Rüyada komşu kızını hamile görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın kızını hamile olduğunu görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, maddi yükünün artacağına delalettir.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın kendini hamile görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments