Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın hamile olmak

Rüyada kızın hamile olmak

Rüyada kızın hamile olmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, işlerdeki karın artacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada kızın hamile olmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde aşırı özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada genc kızı hamile görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kızını görmek sinirlerinin yıpranacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, yeni işlerin geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek sevdiğini söyleyeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca kızını hamile görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments