Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sırtında taşımak

Rüyada sevdiğini sırtında taşımak

Rüyada sevdiğini sırtında taşımak sürekli dua alarak yaşayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Rüyada sevdiğini sırtında taşımak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ailesinin de büyük olacağına delalet eder.

Rüyada sırtında döşek taşımak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet eder.

Rüyada kardeşi sırtında taşımak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments