Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun kızını hamile görmek

Rüyada komşunun kızını hamile görmek

Rüyada komşunun kızını hamile görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, ilim irfan öğreneceğine, sevdiği birine hediye alacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını hamile gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Rüyada komşu kızını hamile görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada komşumu hamile görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına inanılır.

Rüyada hamile komşu görmek yarasını saracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun hamile olduğunu görmek başın borçlularla belaya gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada hamile komşunu görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada komşunu hamile görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments