Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, karanlığın biteceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakire kızın hamile olduğunu görmek konfor içinde olacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bakire birini hamile görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak tüm isteklerine kavuşacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin bakire olmadığını görmek rahat nefes alınacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakire görmek küskünlük yaşanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakireliğini kaybetmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments