Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak huzurunun artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, büyük bir sorun oluşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak onu alkışlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, yolunun hep açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments