Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin geldiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin geldiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin geldiğini görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin geldiğini gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, makamının sarsılmayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin geldiğini görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin geri geldiğini görmek düzeninin sarsılacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments