Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkek tarafından öpülmek

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpülmek

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpülmek konforunun artacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, yeni malların alınacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpülmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpüldüğünü görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, bir hastalığa maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, her zaman çok üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak fakirliğinin biteceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öldürülmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments