Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak ticaretinin açılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hastalıklarının biteceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak kazancının daha da artacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği tarafından kıskanılmak hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından kıskanılmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, istediği makama geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından kıskanılmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından kıskanılmak işlerin yeni kapılar açacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek tarafından kıskanılmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments