Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı bağlı at görmek

Rüyada ayağı bağlı at görmek

Rüyada ayağı bağlı at görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, sorunlarını unutacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayağı bağlı at gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Rüyada ayağı bağlı at görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada ayakları bağlı at görmek eş ve evlat sahibi olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ayağından bağlanmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının bağlı olduğunu görmek bir sebeple çok üzüleceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları bağlı olmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada ayağı bağlanmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments