Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları bağlanmak

Rüyada ayakları bağlanmak

Rüyada ayakları bağlanmak işlerinin karışacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, kendisini geliştireceğine inanılır.

Rüyada ayakları bağlanmak gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağı bağlanmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada ayakları bağlı olmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kara kara düşünür olacağına yorulur.

Rüyada ayakları bağlı koyun görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını bağlı görmek makam ve söz sahibi olacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli ayağı bağlanmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments