Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını bağlı görmek

Rüyada ayaklarını bağlı görmek

Rüyada ayaklarını bağlı görmek olumsuz haberler alacağına, borcunun kalmayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yanlış işlere girileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yapacağı planların altüst olacağına yorulur.

Rüyada ayaklarını bağlı gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada ayakları bağlı olmak itibar göreceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yolculuğa işarettir.

Rüyada ayaklarının bağlı olduğunu görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet eder.

Rüyada ayağı bağlanmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları bağlı koyun görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işarettir.

Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada eli ayağı bağlanmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ayağından bağlanmak kazançta zarar edeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ayağı bağlı tavuk görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments