Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından bağlanmak

Rüyada ayağından bağlanmak

Rüyada ayağından bağlanmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada ayağından bağlanmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada ayağı bağlanmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağından bağlanmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sorunlarının son bulacağına, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları bağlı olmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bilgi ile donanacağına işarettir.

Rüyada ayakları bağlı güvercin görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına inanılır.

Rüyada ayağı bağlı at görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, zararını tamamen kapatacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı bağlı güvercin görmek hayatının tamamen altüst olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını bağlı görmek örnek insan olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments