Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği biriyle evlenmek

Rüyada sevdiği biriyle evlenmek

Rüyada sevdiği biriyle evlenmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, daha çok çalışıp kazanan taraf olmalısınız.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek ferahlığa çıkacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kadınla evlenmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle evlenmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla evlendiğini görmek malını ve parasını kaybedeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments