Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kadınla evlenmek

Rüyada sevdiğin kadınla evlenmek

Rüyada sevdiğin kadınla evlenmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kadınla evlendiğini görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kadınla evlenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kadınla evlenmek övgü dolu sözler işiteceğine, istediği herşeye kavuşacağına, sözünde duracağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada dul kadının evlendiğini görmek sözlerinden çıkmayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Rüyada kadın kocasının evlendiğini görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments