Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, yol alacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, daha isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, büyük bir ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments