Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, elindekileri de yitireceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek dileklerin gerçekleşeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden başkasıyla evlenmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments