Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en sevdiği arkadaşını görmek

Rüyada en sevdiği arkadaşını görmek

Rüyada en sevdiği arkadaşını görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yetim sevindireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, insanların takdirini kazanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada en sevdiği arkadaşını gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Rüyada en çok sevdiğin arkadaşını görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine tabir olunur.

Rüyada en sevdiği arkadaşını görmek yakında işlerinin aksayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşla kavga etmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek istediği projeleri yapamayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla küsmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına rivayet eder.

Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalettir.

Rüyada en sevdiği ünlüyü görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments