Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sessiz bağırmak

Rüyada sessiz bağırmak

Rüyada sessiz bağırmak başarılı olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sessiz bağırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine yorulur.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek sesle bağırmak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bağırmaktan sesi kısılmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sessiz bağırmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments