Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sessiz ağladığını görmek

Rüyada sessiz ağladığını görmek

Rüyada sessiz ağladığını görmek kendine döneceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sessiz ağladığını gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada sessiz ağladığını görmek iş kaybı yaşayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hem hayatının kurtulacağına inanılır.

Rüyada sesli ağladığını görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sessizce ağladığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesle ağlamak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Rüyada ağlamaktan sesi kısılmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesli ağlamak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesli şekilde ağlamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına yorulur.

Rüyada kısık sesle ağlamak ticaretinin de hızlanacağına, önün açılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments