Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamaktan sesi kısılmak

Rüyada ağlamaktan sesi kısılmak

Rüyada ağlamaktan sesi kısılmak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ağlamaktan sesi kısılmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada ağlamaktan sesi kısılmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırmaktan sesi kısılmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, onlar için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada sesi kısılmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bir şeyden zarar görmeye yorulmaktadır.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments