Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli şekilde ağlamak

Rüyada sesli şekilde ağlamak

Rüyada sesli şekilde ağlamak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bereket ve zenginlik olacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesli şekilde ağlamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sesli şekilde ağlamak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, geçiminin zorlaşacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada sesli bir şekilde ağlamak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yeni duygular tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada toplu şekilde ağlamak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutu şekilli görmek kendisi ile baş başa kalacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde değişik şekiller görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada geometrik şekiller görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şekilli taş görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde şekil görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments