Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapana kısılmak

Rüyada kapana kısılmak

Rüyada kapana kısılmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, mutlu bir insan olunacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, hayra ve esenliğe, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kapana kısılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kapana kısılmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kapana kısılmış fare görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Rüyada kıs istemek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bağırmaktan sesi kısılmak hasret çekenlerin kavuşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments