Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu hamur yoğurmak

Rüyada tuzlu hamur yoğurmak

Rüyada tuzlu hamur yoğurmak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, makamının yükseleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret eder.

Rüyada tuzlu hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Rüyada tuzlu hamur yoğurmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına yorulur.

Rüyada tuzsuz hamur yoğurmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Rüyada sütle hamur yoğurmak şöhret elde edeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak verimli ve bereketli işler yapacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah hamur yoğurmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamur yoğurmak ve açmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına alamet eder.

Rüyada kek hamuru yoğurmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments