Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serserilerden kaçmak

Rüyada serserilerden kaçmak

Rüyada serserilerden kaçmak çocuklarının fazla olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada serserilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada serserilerden kaçmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Rüyada serseriden kaçmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada serseri dövmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret eder.

Rüyada serseri görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Rüyada serseri birini görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada korkup kaçmak büyük bir projeye girileceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalettir.

Rüyada arabadan inip kaçmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük borçlar alacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapısten kaçmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments