Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serseri görmek

Rüyada serseri görmek

Rüyada serseri görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına delalettir.

Rüyada serseri gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada serseri birini görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, inancını bir kenara atacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada serseriden kaçmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada serserilerden kaçmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada serseri görmek huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada serseri dövmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments