Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabadan inip kaçmak

Rüyada arabadan inip kaçmak

Rüyada arabadan inip kaçmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada arabadan inip kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Rüyada arabadan inip kaçmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabadan inip yürümek çok iyi işler gerçekleştireceğine, dertlerine derman bulacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada arabadan inip bisiklete binmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, fesat kimselerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada merdivene inip çıkmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada iniş inmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada attan inip eşeğe binmek projenin gerçekleştirileceğine, hakkını savunamayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek çok yükseleceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak büyük zorluklar yaşayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments