Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serseri birini görmek

Rüyada serseri birini görmek

Rüyada serseri birini görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, tatsızlıkların aşılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Rüyada serseri birini gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Rüyada serseri görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada serseriden kaçmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada serserilerden kaçmak daha fazla rızık elde edileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada serseri birini görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, verimliliğinin artacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada serseri dövmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments