Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serseri dövmek

Rüyada serseri dövmek

Rüyada serseri dövmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada serseri dövmek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Rüyada serseri dövmek büyük bir karar verileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Rüyada serseri birini görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada serseriden kaçmak sevinçli haberler alınacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada serseri görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada serserilerden kaçmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kardeş dövmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada pamuk dövmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşı dövmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments