Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serili buğday görmek

Rüyada serili buğday görmek

Rüyada serili buğday görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine tabir olunur.

Rüyada serili buğday gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada serili buğday görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serilmiş buğday görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada serili yatak görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet eder.

Rüyada çeyiz serildiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Rüyada ipte serili çamaşır görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada serili bulgur görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Rüyada serili yün görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalet eder.

Rüyada halı serili görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments