Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serilmiş buğday görmek

Rüyada serilmiş buğday görmek

Rüyada serilmiş buğday görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, aile hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada serilmiş buğday gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada serilmiş buğday görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada serili buğday görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yere serili yatak görmek sinirlerinin yıpranacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serili yün görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada yerde serili yatak görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada ters serilmiş halı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerde serili seccade görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyizinin serildiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments