Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipte serili çamaşır görmek

Rüyada ipte serili çamaşır görmek

Rüyada ipte serili çamaşır görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, maaşının artacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipte serili çamaşır gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada ipte serili çamaşır görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada ipe serilmiş çamaşır görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine işarettir.

Rüyada çamaşır serili görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada serilmiş çamaşır görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Rüyada serili halı görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada serili yatak görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada seri katilden kaçmak zorlukların biteceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, borç batağına düşeceğine alamet eder.

Rüyada yere serilmiş yatak görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments