Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serili yatak görmek

Rüyada serili yatak görmek

Rüyada serili yatak görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada serili yatak gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Rüyada yere serili yatak görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yerde serili yatak görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada serili yataklar görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada serili yatak görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak serip yatmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere serilmiş yatak görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Rüyada serilmiş yatak görmek yorulacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada serili halı görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments