Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe öldürmek

Rüyada serçe öldürmek

Rüyada serçe öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işarettir.

Rüyada serçe öldürmek gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada serçe öldürmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalet eder.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu öldürmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçenin öldüğünü görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe yavruları görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Rüyada serçe beslediğini görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işarettir.

Rüyada kör serçe görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments