Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde serçe görmek

Rüyada evinde serçe görmek

Rüyada evinde serçe görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, müşterilerinin çoğalacağına, iyi konumlara geleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde serçe gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada evinde serçe görmek rakiplerin alt edileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde serçe görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe sevmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine inanılır.

Rüyada serçe yuvası görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Rüyada erkek serçe görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Rüyada elinde serçe görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçeyle konuşmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, dünya malı edineceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments