Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şerbet görmek

Rüyada şerbet görmek

Rüyada şerbet görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şerbet gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada tatlı şerbeti görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada şerbet yapmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işaret eder.

Rüyada şerbet içmek yanlış seçimler yapacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, kendisini işine vereceğine alamet eder.

Rüyada lohusa şerbeti görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, günah ve suç işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şerbet görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate rivayet etmektedir.

Rüyada bal şerbeti içmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Rüyada şerbet ikram etmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin hemen hallolacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada çilek şerbeti içmek gelişmelerin olacağına, elinin darlık içinde kalacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments