Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şerbet yapmak

Rüyada şerbet yapmak

Rüyada şerbet yapmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, boş yere korku duyulacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet eder.

Rüyada şerbet yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada şerbet yapmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine tabir olunur.

Rüyada nar şerbeti içmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek yardımcı olmayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işarettir.

Rüyada loğusa şerbeti içmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bal şerbeti içmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, herkesin yardımına koşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada camide şerbet içmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada şerbet yaptığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sermaye kaybedeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Rüyada çok şerbetli tatlı yemek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments